Wellness használat

A Da Vinci Spa-ban kültéri- és beltéri medencékkel, és wellness szolgáltatásokkal várjuk. Hétvégi kikapcsolódáshoz válassza hangulatos wellness részlegünket, hogy kipihenten, feltöltődve térhessen vissza a mindennapokba.

Masszázs

Gyógy- és kombinált masszázsok

A testfelületre gyakorolt, mechanikus gyógymód javítja a keringést, az általános közérzetet, csillapítja a fájdalmat, növeli az izmok teljesítőképességét, javítja az ízületek és izmok mozgását és nyugtatja az idegrendszert.

Hagyományos masszázsok

Sztressz oldó nyak-, váll-, hátmasszázs 25′

A testfelületre gyakorolt, mechanikus gyógymód javítja a keringést, az általános közérzetet, csillapítja a fájdalmat, növeli az izmok teljesítőképességét, javítja az ízületek és izmok mozgását és nyugtatja az idegrendszert.

Kényeztető aromaolajos masszázs 25’

Gyógynövényes masszázs 25’

A lazító, stresszoldó, gyengéd, teljes testmasszázst az aktuális állapothoz választott illóolajok, vagy azok kombinációi egészítik ki. Erősen kimerült, agyonhajszolt, nagy stressznek kitett embereknek ajánljuk.

Frissítő masszázs 25’

Általános közérzetjavító masszázs, frissítő, kondicionáló hatással.

Frissítő talpmasszázs 25’

Kellemes érzetet ad, fájdalomcsillapító, lazító, feszültségoldó. Javítja az egész szervezet keringését.

Wellness Masszázsok

Relaxáló masszázs aromaolajjal 50’

Ínyenceknek ajánljuk, akik egy kis megnyugtató kényeztetésre vágynak. A relax masszázs egy lágyabb masszázsfajta, mely nyugtat, és az egész testet energiával tölti fel.

Antristressz kezelés- “Manager masszázs” 50′

A túlhajszoltság, a határidők, a teljesítményelvárások és a konfliktusok gyakran okoznak stresszt a mindennapi életben. Ez a kezelés fizikai és energetikai szinten, egyénre szabottan hat, kitűnő stresszoldó.

Érzéki csokoládé masszázs 50’

Felfrissíti, feszesíti, bársonyossá varázsolja a bőrt. A csokoládé stimulálja az idegrendszert, hatására endorfin (boldogság hormon) szabadul fel, mely antidepresszánsként hat.

Méz – olajos masszázs 50’

A mézben található hatóanyagok bőrszépítő tulajdonsággal rendelkeznek. Reumatikus panaszok, kopásos megbetegedések esetén is jótékony hatású.

Speciális kezelések

Speciális mell- has masszázs 40’

A kezelés lassítja a mell megereszkedését, erősíti az izomzatát, segíti az alak megtartását. Vérbőséget és a keringés javítását fokozza, csökkenti az esetleges ciszták kialakulását.

Bőrfeszesítő, anti-cellulit masszázs (koffeines) 50’

A narancsbőr elleni testmasszázs a szervezet nyirokkeringésének serkentésére, a méreganyagok távozásának gyorsítására, a zsírszövetek mennyiségének csökkentésére szolgál.

Speciális pakolások: (Fluor, Ritex), Zsírégető pakolás fóliával
Bemer mágnes terápia

Szauna

Mi is az a szauna felöntés/szauna program/szauna szeánsz?

A felöntést a szaunamester vezeti, mely egy intenzívebb szaunázási forma, kb. 10-12 percig tart. A szaunamester fokozatosan növeli a hőérzetet és a páratartalmat azáltal, hogy vizet locsol a lávakövekre, így pára képződik a kabinban, amit különböző technikákkal a vendégekre legyez.

Szaunamesterünk: Papp Fédra

A szaunázás pozitív hatásai

  • Felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok
  • Gyorsul a méreganyagok kiválasztódása, így a bőr tisztul
  • Kitágult pórusokon át több salakanyag távozik
  • Vérkeringés fokozó a meleg-hideg fázisának köszönhetően
  • Csökkenti a napi stresszt
  • Erősíti az immunrendszert
  • Javítja a vérkeringést, edzi a szívet

Szauna programok típusai

Aromás program

időtartama kb. 10 perc, mely során a szaunamester három körben önt fel illóolajos vízzel, vagy jéggel. Pl.: citrusos illatokkal, fás illatokkal, gyümölcsös illatokkal, gyógynövényekkel, stb.

Bőrápoló program

időtartama kb. 15 perc. A szaunában kitágulnak a pórusok, amelyeken keresztül a jótékony anyagok (pl. citrusos-sós, mézes, sós-olajos, avokádós krém) fel tudnak szívódni.

Jeges program

ez a legintenzívebb szauna program, időtartama 8-10 perc. Ilyenkor egy értorna valósul meg, ugyanis a melegben az erek kitágulnak, a hideg víz hatására pedig összerántódnak, ennek hatására az érfalakon lerakódott felesleges anyagok lekerülnek.

Sörös/pálinkás program

időtartama kb. 10 perc. A szaunamester vízzel elegyített sört vagy pálinkát locsol a kályhára, mely következtében a maláta illat vagy gyümölcs illat járja át a szaunakabint.